Over Chrisje

Ik ben Chrisje en woon samen met mijn man Jordy, dochter Sophie en onze hond Frenkie in het brabantse Schijndel. Al jaren ben ik een groot fan van Crossfit en sporten is voor mij altijd een ontspanning en een uitlaatklep geweest.

Ook tijdens mijn zwangerschap bleef sporten belangrijk voor me, echter kwam ik erachter dat dat niet altijd even gemakkelijk was. Er waren veel onzekerheden met wat wel en niet mocht en via Social Media kreeg ik allerlei tegenstrijdige berichten.

Voor mij een reden om juist hier iets mee te gaan doen: “Hoe sport je veilig tijdens en na je zwangerschap?”

Dat is dan ook mijn doel, om iedere vrouw op een veilige, gezonde en fitte manier hun zwangerschap te laten doorlopen en de periode daarna weer op het juiste tempo op te starten. Hopelijk mag en kan ik dit samen met jou ook voor jou betekenen.

Liefs Chrisje

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here

Aan de slag?

Ben je benieuwd of Chrisje iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op. Als je belt of appt kun jij al je vragen stellen en plannen we een kennismaking. 

Vitaal met Chrisje is PowerMama gecertificeerd.

Bel, app of mail Chrisje op 06 – 12 06 10 43 of chris_de_jong@live.nl

Molendijk Zuid 21.01

5482 WZ Schijndel

Blijf op de hoogte via https://www.instagram.com/vitaal_met_chrisje/

De groepslessen worden gegeven op dinsdagavond en zaterdagochtend.

De lestijden van de privélessen zijn in overleg.