Laagdrempelig trainen

Vitaal met Chrisje is PowerMama gecertificeerd.

Het PowerMama programma geeft invulling aan de pre- en postnatale fitness. Oftewel: ben je zwanger of net bevallen? Dan kun je met Chrisje op een veilige en gezonde manier aan de slag om je goed te blijven voelen.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here

Voor wie?

Het programma is er voor alle vrouwen die zwanger of bevallen zijn. In deze periode verandert er veel in je lichaam. En dat is oké! Wel is het verstandig om je trainingen aan te passen. Chrisje leert jou hoe je goed kunt blijven bewegen en begeleidt jou om actief te blijven.

Welk doel?

We zorgen ervoor dat jij je fysiek en mentaal sterk voelt, en goed bent voorbereid op je bevalling en het herstel erna. Samen blijven we lekker sporten, en ondertussen kun jij ervaringen uitwisselen met andere moeders.

Welke opbouw?

Iedere training starten we met een warming-up en een aantal stretchoefeningen. Daarna gaan we aan de slag met balansoefeningen, waarbij je je core traint, en bekkenbodemoefeningen. 

Om te zorgen voor een lekker trainingsgevoel doen we ook altijd een WOD: Workout of the day. Zo trigger je jouw lichaam om even hard te werken.

We ronden af met een cooling down.

We doen het samen!

Het is wennen, zo’n veranderend lichaam én veranderend leven. Maar je bent niet alleen. In de groepslessen ontmoet je andere mama’s en zul je ontdekken dat iedereen goede én slechte dagen heeft. Het delen van deze ervaringen maakt iedere training weer extra relevant. Powermama is méér dan sport. Je bent niet alleen.

Aan de slag?

Ben je benieuwd of Chrisje iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op. Als je belt of appt kun jij al je vragen stellen en plannen we een kennismaking. 

Vitaal met Chrisje is PowerMama gecertificeerd.

Bel, app of mail Chrisje op 06 – 12 06 10 43 of chris_de_jong@live.nl

Molendijk Zuid 21.01

5482 WZ Schijndel

Blijf op de hoogte via https://www.instagram.com/vitaal_met_chrisje/

De groepslessen worden gegeven op dinsdagavond en zaterdagochtend.

De lestijden van de privélessen zijn in overleg.